Proef de sfeer van Oostenrijk

Oostenrijk
Hohe Tauern- Hohe Tauern

Nationalpark Hohe Tauern is √©√©n van de mooiste natuurreservaten van Oostenrijk. Het park ligt in het Zuid-Westen van het land, grofweg tussen Innsbruck, Zell am See, Lienz en de grens van Itali√ę. Het bijzondere landschap wordt gevormd door rotsen, ijs en water. Hohe Tauern is vrij toegankelijk. Met verschillende natuurprogramma's begeleiden gekwalificeerde gidsen bezoekers door het grootste natuurreservaat van de Alpen.

Het nationaal park is uitermate geschikt voor wandelingen op de meest uiteenlopende niveaus. De natuur is prachtig afwisselend en de Oostenrijkse berghutten zijn gezellig en toegankelijk.

Eens bekomen van die zware inspanning kan u uitrusten in Badgastein, lange tijd het meest mondaine kuuroord van Oostenrijk. Sissi, de beroemde keizerin, trok steevast naar de regio in en rondom Zell am See voor een vakantie in haar eigen Oostenrijk. Verspreid over het berggebied van de "Hohe Tauern" liggen drie toeristische stadjes: Heiligenblut, Zell-am-See en Badgastein.


Accommodaties Hohe Tauern

Haus Christine

Het huis bevindt zich in het Nationaal Park "Hohe Tauern", hetgeen u een uitgebreid scala aan bezienswaardigheden biedt.

Landhotel Martha

Het hotel bevind zich in een van de mooiste gebieden van Oostenrijk. De ideale plek om van een heerlijke en zorgeloze vakantie te genieten.

Bungalow Brauckmann

Een vakantiewoning met een unieke, zonnige en rustige ligging. Met in de winter een direkte instap in de ‚ÄúPinzgau-Loipen‚ÄĚ.